Линија за истиснување со двојни цевки PE/PPR

2021-09-23

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. е производител на механичка опрема со речиси 30 години искуство на пластика опрема за истиснување на цевки, нова заштита на животната средина и нови материјали опрема. Од своето основање Fangli е развиен врз основа на корисникот барања. Преку континуирано подобрување, независно истражување и развој на јадрото технологија и варење и апсорпција на напредна технологија и друго значи, развивме линија за истиснување на ПВЦ цевки, линија за истиснување на цевки ПП-Р, ПЕ линија за истиснување на водоснабдување / гасна цевка, што беше препорачано од Кинезите Министерството за градежништво да ги замени увозните производи. Ја освоивме титулата на „Првокласен бренд во провинцијата Жеџијанг“.

Овде би сакале да го претставиме нашиот PE/PPR линија за истиснување со две цевки за ваша референца.

Нов тип на PE/PPR истиснување со две цевки линијата (модел: PE 32-2; PPR 32-2) е успешно развиена од Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. врз основа на долгогодишно истражување и развој, како и производство акумулирано искуство. Линијата е погодна за производство на PE/PPR цевка дијаметарот се движи од 12mm до 32mm и неговата стабилна брзина на производство е до 60m/min (за производство на PE цевки) и 45m/min (за производство на PPR цевки). Тоа излегува и или повеќеслојна ко-екструзија за мала големина на PE/PPR цевки.


Предности:

· Брзината на производство на секоја цевка може да биде контролирани и приспособени одделно со усвојување на две групи на контролни јамки независно, а производството со двојни цевки е лесно како работа со една цевка.

· Го исполнува условот за производство на цевки со две различни спецификации истовремено.

· Двојна цевка со двослојна или повеќеслојна може да се коекструдираат.

· Едноставна работа, ниска стапка на неуспех, висока продуктивност и заштеда на трошоците за работна сила.

· Потребен е помал простор на подот и висока енергија ефикасност.


Матрица со истиснување со две цевки


сечење со две цевки машина


Ако ви требаат повеќе информации, Ningbo Fangli Технологија копродукции, Ltd ве поздравува да контактирате за детална истрага, ние ќе да ви обезбеди професионално технички насоки или набавка на опрема предлози.


https://www.fangliextru.com/pe-pipe-extrusion-line.html

https://www.fangliextru.com/pp-r-pipe-extrusion-equipment.html

  • Email
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy