Карактеристики на производствената линија за истиснување на PPR цевки

2022-06-30

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. е производител на механичка опрема со речиси 30 години искуство наопрема за истиснување на пластични цевки, нова заштита на животната средина и нова опрема за материјали. Од своето основање, Fangli е развиен врз основа на барањата на корисниците. Преку континуирано подобрување, независно истражување и развој на основната технологија и варење и апсорпција на напредна технологија и други средства, развивмеЛинија за истиснување на ПВЦ цевки, Линија за истиснување на цевки PP-R, Линија за истиснување на ЈП водовод / гасна цевка, што беше препорачано од кинеското Министерство за градежништво за замена на увезените производи. Ја стекнавме титулата „Првокласен бренд во провинцијата Жеџијанг“.

 

Производствена линија за истиснување на PPR цевкисе користи за производство на еднослојни цврсти пластични цевки со полиетилен, полипропилен и полиетилен отпорен на топлина, кои се широко користени во моментов. Широко се користи во областа на вода за пиење, гас, топла вода и греење за урбаните жители и целосно ги исполнува барањата на кинеските и меѓународните стандарди.

 

Опсег на услуга

1.Обезбедете целосен сет на стандардни производни линии;

2.Дизајн на нестандардни производи: според посебните услови на клиентите и реалните потреби на локалниот пазар, дизајн за производство на пластични цевки со неконвенционални стандардни дијаметри на цевки.

3. Обезбедете совпаѓање со една машина и клучните компоненти (вклучувајќи калапи, итн.).

4. Services: including suggestions on the installation and layout of water, electricity and gas circuits in the customer's workshop of the production line, installation, commissioning and training of the customer's on-site production line, and providing corresponding technical data and technical consultation.

 

Производ, технички карактеристики и карактеристики:

1. Предности на цевководните материјали: тој е широко користен во областа на вода за пиење, гас, топла вода за домаќинство, греење, земјоделско наводнување итн. за урбаните жители, со совршени стандарди, зрели инженерски апликации и придружни објекти.

2. Предности на производната линија: брзо и стабилно истиснување на пластика и стабилно функционирање на целата производна линија.

3. Распоред на цела линија: распоредот на целата линија е разумен и лесен за ракување.

4. Карактеристики на конфигурацијата на производната линија: поддршкаекструдер со високи перформанси, влечење, сечење машина, намоткаи компјутерски контролен систем.

 

Во моментов, производствената линија за истиснување на цевки PPR е широко користена во Кина, Источна Европа, Индија, Блискиот Исток, Југоисточна Азија и други региони.

 

Ако ви требаат повеќе информации, Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. ве поздравува да контактирате за детална истрага, ние ќе ви обезбедиме професионални технички насоки или предлози за набавка на опрема.

 

  • Email
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy