Иновативна технологија на гума и пластика, што го поврзува светот: онлајн изложба Chinaplas 2022 (5.25-6.14)

2022-05-23

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. е механичка производител на опрема со речиси 30 години искуство напластична цевка опрема за истиснување, нова заштита на животната средина и нова опрема за материјали. Од своето основање, Fangli е развиен врз основа на барањата на корисниците. Преку континуирано подобрување, независно истражување и развој на основната технологија и варење и апсорпција на напредна технологија и други средства, имаме развиенаЛинија за истиснување на ПВЦ цевки, Линија за истиснување на цевки PP-R,ЈП водоснабдување / линија за истиснување на гасна цевка, што беше препорачано од кинеското Министерство за Изградба за замена на увозни производи. Ја стекнавме титулата на „Првокласен бренд во провинцијата Жеџијанг“.



Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. ќе учествуваат во „поврзување на светот на иновациите од гума и пластика технологија: онлајн изложба Chinaplas 2022“ одржана на официјалната веб-страница на изложбата од 25 мај до 14 јуни 2022 година, и продолжи да го промовира индустрија со искористување на предностите на онлајн публицитетот на „брз, широк опсег и без географски ограничувања“.


Официјална веб странаwww.ChinaplasOnline.com


Со нетрпение го очекуваме вашето онлајн присуство, комуникација и преговарање!

  • Email
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy