35-тиот CHINAPLAS ќе се одржи во Шенжен од 17 до 20 април 2023 година!

2022-05-23

На 21 април известувањето за одложување и промена на местото на одржување на 35тиChina International Plastics и Официјално беше објавена изложбата за гумена индустрија „CHINAPLAS“.


Со оглед на најновиот развој на епидемија во Шангај и низ целата земја и комплексот, се повторува и тешка ситуација на превенција и контрола, организатор на CHINAPLAS Јаши Exhibition Service Co., Ltd. објави претходно дека ќе го одложи 35-оттиCHINAPLAS, кој првично требаше да се одржи во Националниот Шангај Конгресен и изложбен центар од 25 до 28 април 2022 година. По внимателно истражување, беше предвидено да се одржи од 17 до 20 април 2023 година, а местото на одржување беше сменет во Шенжен Меѓународен конвенциски и изложбен центар.

 

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. е производител на механичка опрема со речиси 30 години искуство напластика опрема за истиснување на цевки, нова заштита на животната средина и нови материјали опрема. Од своето основање Fangli е развиен врз основа на корисникот барања. Преку континуирано подобрување, независно истражување и развој на јадрото технологија и варење и апсорпција на напредна технологија и друго значи, развивмеЛинија за истиснување на ПВЦ цевки, Линија за истиснување на цевки PP-R, ЈП линија за истиснување на водоснабдување / гасна цевка, што беше препорачано од Кинезите Министерството за градежништво да ги замени увозните производи. Ја освоивме титулата на „Првокласен бренд во провинцијата Жеџијанг“.

 

Chianplas 2023 International Rubber и пластична изложба

Се гледаме во Шенжен!



  • Email
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy