„Одложен“ Chinaplas 2022

2022-04-12

Ningbo Fangli Technology Co., Ltd. е производител на механичка опрема со речиси 30 години искуство напластика опрема за истиснување на цевки, нова заштита на животната средина и нови материјали опрема. Од своето основање Fangli е развиен врз основа на корисникот барања. Преку континуирано подобрување, независно истражување и развој на јадрото технологија и варење и апсорпција на напредна технологија и други средства, развивмеЛинија за истиснување на ПВЦ цевки, Линија за истиснување на цевки PP-R, ПЕ вода линија за истиснување на напојување / гасна цевка, што беше препорачано од кинеското Министерство на градежништвото за замена на увозните производи. Ја стекнавме титулата на „Првокласен бренд во провинцијата Жеџијанг“.

 

 

Овогодинешното шоу на Chinaplas беше одложено, вели организаторот Адсале.

 

Во порака на веб-страницата на шоуто, на Компанијата вели дека „понатамошно заострување на мерките за контрола на пандемијата во Шангај“ доведоа до одлуката.

 

Шоуто требаше да се одржи 25-28 април во Шангај. Адсале рече: „Нови датуми и други детали за изложбата наскоро ќе биде објавено“.

 

Во пораката се вели и нејзините онлајн канали ќе помогне да се „поврзат добавувачите и купувачите од Кина и од странство“.

 

www.chinaplasonline.com

  • Email
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy